It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Chociaż w naszym New Years Resolution Sale możecie powiększyć swoją bibliotekę gier o niesamowite tytuły z promocjami dochodzącymi do -90%, dobrze byłoby także posiadać dobry gamingowy sprzęt, który jeszcze bardziej pozwoli się nimi nacieszyć.

Mamy na to pomysł! Czas na drugi etap naszego konkursu GOG x Huzaro, gdzie możecie zgarnąć świetny gamingowy ekwipunek:

Zestaw Force 4.7 camo + rocket 4.0 + shot 3.0 oraz pakiet gier GOG
Myszka Gamingowa Huzaro Shot 3.0 + pakiet gier od GOG
Podkładka gamingowa Huzaro Pixel 3.0 XL + pakiet gier od GOG

Aby tego dokonać musicie jedynie odpowiedzieć nam na to pytanie: Jakim graczem chcesz być w 2023? A my nagrodzimy 3 najlepsze prace!

Odpowiedzi możecie zostawić tutaj, oraz pod naszym konkursowym postem na Facebook’u. Czekamy na nie do 15.01.2023. do północy! Regulamin znajdziecie natomiast w pierwszym komentarzu na Forum. Powodzenia!
Post edited January 12, 2023 by sysia_GOG
We wszystkich odpowiedziach na forum zabrakło mi jednego, bardzo ważnego, o ile nie najważniejszego aspektu bycia graczem. Otóż sam chcę być i mam nadzieję, że jestem graczem, którego nikt nie będzie mógł nazwać toksycznym i dyskryminującym. Mam swoje ulubione gatunki gier i nie będę zmuszał się do grania w coś, co mi nie podchodzi, jednak nie zamierzam hejtować ludzi za preferencje niezgodne z moimi. To samo tyczy się urządzenia do grania, PS, Xbox, PC czy smartfon, każde z nich jest dobre, o ile sprawia swojemu użytkownikowi frajdę.

Jeszcze ważniejsze jest podejście do innego gracza w trakcie samej gry, bez wyzwisk, niepotrzebnej agresji czy złośliwości. Masz małego skilla w grze? Trzymam kciuki, żebyś miał czas i chęci się podszkolić. Jesteś graczką? Nie będę sobie śmieszkować z Twojej płci i będziemy grać czerpiąc fun ze wspólnej rozgrywki. A jeśli nie spodoba mi się gra, którą kupię, to napiszę rzeczową recenzję i pójdę szukać lepszych tytułów bez wyklinania twórców.
Starajmy się być lepszymi graczami nie tylko dla siebie, ale też dla innych, żeby każdy mógł bez przeszkód doświadczać przygody z grami, niezależnie jakie będzie chciał wybrać.
W 2023 będę graczem lepszym niż w 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, a nawet 2005, kiedy to zaczynałem swoją przygodę z grami. Z każdym rokiem nabieram doświadczenia i moje umiejętności doskonalą się z każdym kliknięciem myszki i klawiatury. Ciekawe, co przyniesie kolejny rok :)
To we wtorek będą wyniki. Dwa pady arcade, kierownica do koparki i panel sędziowski! Wybaczcie, ciekawy jestem radości zwycięzców : )
Być może właśnie przekreślam swoje szanse na nagrodę, ale zauważyłem, że data wysłania niektórych postów na forum się nie zgadza. Śledziłem wątek uważnie i wszystkie odpowiedzi zostały wysłane do końca 15 stycznia, a teraz przy kilku jest data 16 stycznia.
W konkursach to całkiem spory problem i warto, żeby dział techniczny przyjrzał się sprawie.
theRayten: Być może właśnie przekreślam swoje szanse na nagrodę, ale zauważyłem, że data wysłania niektórych postów na forum się nie zgadza. Śledziłem wątek uważnie i wszystkie odpowiedzi zostały wysłane do końca 15 stycznia, a teraz przy kilku jest data 16 stycznia.
W konkursach to całkiem spory problem i warto, żeby dział techniczny przyjrzał się sprawie.
Każda uwaga jest mile widziana :) Jesteśmy na tropie, dzięki!
Pora na ogłoszenie wyników konkursu!
Serdecznie gratulujemy:
xenophanee - chętnie pomożemy w tym gamingowym self-care, a pomysł na randki z samym sobą zdecydowanie przejmujemy! :)
Michał M. (Facebook) - dość odważne postanowienia, wymagają poświęcenia, a może nawet wsparcia, więc na dobry start dorzucamy sprzęt :)
pyspys - wychodzimy z założenia, że warto sobie dać pomóc czasami, ale najważniejsze to grać w zgodzie ze sobą. Nowa podkładka na pewno w tym pomoże :)

Wszystkim serdecznie dziękujemy za udział w zabawie! Ze zwycięzcami z Forum skontaktujemy się jeszcze dzisiaj w prywatnych wiadomościach :)
Gratki dla tych którym się udało zdobyć serca jury :)
Gratulacje dla zwycięzców i niech sprzęt sponsora dobrze im służy :)
Te offline instalatory i imersyjnie ponosząca fantazja też mnie przekonały.
Gratulacje!