It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Jak sami dobrze wiecie, nasz Winter Sale trwa w najlepsze! Ponad 4500 tytułów przecenionych aż do -90%, super gry w prezencie, specjalne kolekcje, ekstra premiery i… konkursy!

No właśnie, wraz z Huzaro przygotowaliśmy dla Was konkurs z niesamowitymi nagrodami z okazji Winter Sale! Prezenty już rozpakowane, ale nie było wśród nich sprzętu dla prawdziwego gracza? Nie martwcie się, nasz konkurs jest na to doskonałym rozwiązaniem! Oto, co możecie wygrać na dobry początek Nowego Roku:

Zestaw Ranger 6.0 Blue + rocket 4.0 + shot 3.0 + pakiet gier od GOG
Klawiatura Gamingowa Huzaro Rocket 4.0 + pakiet gier od GOG
Podkładka Gamingowa Huzaro Pixel 3.0 XL + pakiet gier od GOG

Chcielibyście przytulić jedną z tych nagród? Wystarczy, że w komentarzu pod tym postem lub na Forum GOG odpowiecie nam na jedno, proste pytanie:

Do której zimowej krainy z gry chcesz wybrać się podczas tegorocznego GOG Winter Sale i dlaczego?

Nagrodzimy 3 najbardziej kreatywne odpowiedzi, na które czekamy tylko do 4 stycznia 2023, do północy! Regulamin znajdziecie w pierwszym komentarzu na Forum. Powodzenia!
Post edited December 28, 2022 by sysia_GOG
KillingMoon: (...)Nie widziałem wpisów na Facebooku, na pewno są świetne, ale widzę
i porównuję wpisy na Forum(...)
"Widziałem wpisy o których wam forumowiczom się nie śniło. Płonące odpowiedzi w Galaktyce Fejmbuka. Strumienie fotonow jarzące się w lukach elektrycznych . Wszystkie te wpisy przeminą w czasie jak łzy na deszczu I pozostanie tylko forum." : )
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02ut9Bnj2LpgJcd32wgQwwya9BVvD1gwscCfYRydqR9htEt1fEZDCKLjp28Tn5YNoAl&id=148000569276177&__tn__=%2AW-R

Gratulacje ! : )
KillingMoon: (...)Nie widziałem wpisów na Facebooku, na pewno są świetne, ale widzę
i porównuję wpisy na Forum(...)
Seb7.9: "Widziałem wpisy o których wam forumowiczom się nie śniło. Płonące odpowiedzi w Galaktyce Fejmbuka. Strumienie fotonow jarzące się w lukach elektrycznych . Wszystkie te wpisy przeminą w czasie jak łzy na deszczu I pozostanie tylko forum." : )
Dzięki, niestrudzony wertowniku Otchłani! :)