It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Kexon92: Witam Wszystkich, Piszę w sprawie spolszczenia do Warhammer 40k Gladius. Mam grę na Epicu ale nie mam spolszczenia i ciężko mi się gra bo nie rozumiem większości co jest tam napisane. Ma ktoś może jakiś link i instrukcję instalacji spolszczenia ?

Dzięki i Pozdrawiam :D
Tak jak Lexor wspomniał, w pierwszym poście jest do pobrania paczka ze spolszczeniem i instrukcją.

Byłbym mega wdzięczny, jeśli podzielisz się na forum, czy spolszczenie weszło bez problemu dla wersji z Epica. Niby nie powinno mieć problemów, ale jak dotąd feedback otrzymywałem głównie od użytkowników wersji na Steama i GOGa.
Siema jest w planach korekta spolszczenia pod wersje 1.14 ? Trochę pozmieniali np w orkach drzewko technologii nie jest do końca przetłumaczone. Ewentualnie prosiłbym o przedstawienie sposobu tłumaczenia, spróbował bym sobie przetłumaczyć ;)
Post edited June 28, 2024 by Corsair1984
Corsair1984: Siema jest w planach korekta spolszczenia pod wersje 1.14 ? Trochę pozmieniali np w orkach drzewko technologii nie jest do końca przetłumaczone. Ewentualnie prosiłbym o przedstawienie sposobu tłumaczenia, spróbował bym sobie przetłumaczyć ;)
Na pewno to zrobię, ciągle jeszcze walczę z kilkoma "zewnętrznymi" sprawami (zw. z przeprowadzką i nie tylko), ale jestem zdeterminowany, żeby ruszyć do dzieła, kiedy już uda mi się uporać z choć jedną z tych rzeczy, które teraz mnie "dodatkowo" absorbują)
Corsair1984: Siema jest w planach korekta spolszczenia pod wersje 1.14 ? Trochę pozmieniali np w orkach drzewko technologii nie jest do końca przetłumaczone. Ewentualnie prosiłbym o przedstawienie sposobu tłumaczenia, spróbował bym sobie przetłumaczyć ;)
MartiusR: Na pewno to zrobię, ciągle jeszcze walczę z kilkoma "zewnętrznymi" sprawami (zw. z przeprowadzką i nie tylko), ale jestem zdeterminowany, żeby ruszyć do dzieła, kiedy już uda mi się uporać z choć jedną z tych rzeczy, które teraz mnie "dodatkowo" absorbują)
Fajna sprawa ;) nie mogę się doczekać, powodzenia !
W końcu ruszyłem ze spolszczeniem - na dobry początek mam już przetłumaczone 4 pierwsze pliki i plik z napisami do filmu wprowadzającego. Dużo przede mną, ale najważniejsze, że zacząłęm (więc nie ma opcji, żebym nie skończył). Wielkie dzięki dla wszystkich za cierpliwość, idziemy do przodu!
W KOŃCU!

Skończyłem tłumaczyć dwa ostatnie DLC (Drukhari i Demolition Pack) zaktualizowana wersja w pierwszym poście. Wielkie dzięki za nieskończoną cierpliwość z Waszej strony, w końcu się udało!
UWAGA - musiałem zrobić szybką podmianę paczki (okazało sie, ze trochę fraz z pliku Weapons mi umknęło), poprawiona wersja dostępna pod linkiem w pierwszym poście (na Steamie jeszcze czekam, ąz zaakceptuje poprzednią wersję)