It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Ciesz się w pełni Dying Light dzięki najbogatszej wersji uznanej gry survivalowej o zombie z otwartym światem!
Dying Light: Platinum Edition jest już dostępne na GOG.COM wraz z ekscytującą 75% zniżką, która wygaśnie 10 czerwca 2021 roku, o godzinie 19:00.

Kochasz gry tak, jak my? Zapisz się do naszego newslettera, by otrzymywać informacje o nowościach, powiadomienia o premierach oraz wyjątkowe zniżki. Przejdź do sekcji „Prywatność i ustawienia” na swoim koncie GOG, aby dołączyć już teraz!
Ech... Daliby wreszcie drugą część zamiast doić graczy kolejnymi reedycjami jedynki. W tym pakiecie nie ma nic specjalnego. Masa jakichś popierdółek, które do szczęścia są potrzebne tylko największym fanom. Ogólnie grę skończyłem i bardzo mi się podobała, ale mam zastrzeżenia do polityki wydawniczej, którą nam tu zaserwował Techland.
Szkoda, iż nie ma opcji upgradu (a przynajmniej nie znalazłem) z edycji The Following – Enhanced Edition do Platinum Edition. Z chęcią bym z takiej opcji skorzystał (jakby była korzystna cenowo), a tak to poczekam tylko na fajną promocję na sam Hellraid. Reszta dodatków wydaje się jedynie kosmetyką.
Zzagrobnik: Szkoda, iż nie ma opcji upgradu (a przynajmniej nie znalazłem) z edycji The Following – Enhanced Edition do Platinum Edition. Z chęcią bym z takiej opcji skorzystał (jakby była korzystna cenowo), a tak to poczekam tylko na fajną promocję na sam Hellraid. Reszta dodatków wydaje się jedynie kosmetyką.
Podpinamsie pod kolege. Takze bym skorxystal z takiej opcji
mnie tez dziwi że nie moge dokonywać upgrade'u wersji która mam że wszystkimi dlc do platinium edition. Przecież nie będę płacić dwa razy za tą samą gre xD