It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Wesołych Świąt dla wszystkich użytkowników i osób z załogi (i tu szczególny ukłon dla Sysii za bycie tym sekretnym całorocznym pomocnikiem Mikołaja. :) ). Każdy z was buduje to forum i powoduje, że nasze polskie sub-forum żyje. Dzięki za to, może i ja postaram się być bardziej aktywny w przyszłym roku.

Garrett98 - dzięki za wspomnienie, miło, że ktoś czyta te posty :P

Życzę wszystkim aby każdego dnia potrafili odnaleźć tę dziecięcą radość z nawet najprostszej rzeczy. Abyśmy potrafili być tu i teraz w świecie w którym dominuje ciągła dystrakcja. I najważniejsze - zdrowia, dla Was i waszych rodzin. Jeżeli jego nie zabraknie to już z wszystkim damy radę.

Dzięki Seb za podtrzymanie ducha świat. Kusi mnie dostanie kolejnego prezentu, bo w tych workach siedzi masa klasyków i smaczków. 1 i 4 to gry które ogrywałem za dzieciaka, czy 12stka i 13sta o których myślę od jakiegoś czasu. O reszcie też bym to i owo opisał ale nie będę wątku spamował. Nie mniej szczęście uśmiechnęło się do mnie kilka razy w tym roku, więc niech skorzystają najpierw inni. A ja, jak już zostanie jakaś mala paczuszka albo i nie :)
Post edited December 23, 2022 by pawel-t
Już Gwiazdka świeci
Dla wszystkich grzecznych dzieci
Mikołaj saniami obleci świat cały
Dla grzecznych prezenty
Dla nicponi czarne skały

lecz to nie prezenty najważniejsze
lecz dobre rodzinne przyjecie
z Barszczem od serduszka
Karpiem smacznym
i uśmiechem promiennym

Tego wam życzę
Wesołych świąt nad życie
🎄
Post edited December 24, 2022 by Zandi202
Wbrew panującej tendencji nie będę życzył "wesołych" ale przede wszystkim zdrowych i spokojnych, chwilowego uwolnienia od wszystkich trosk jakie ostatnio na nas spadają z nieciekawej rzeczywistości. Czas nieubłaganie przemija, cieszcie się rodziną, bliskimi, to dobra okazja.

To dla wszystkich, którzy odwiedzają to forum. I oby nam się też w przyszłym roku lepiej wiodło.

PS. Łapkę pewnie wyciągnąłbym po numerki 4 lub 3. :)
Moi Drodzy,

W imieniu swoim, ale również GOGa ;) chciałabym Wam życzyć świąt mroźnych na zewnątrz, ale ciepłych w sercach. Spokoju ducha, zwolnienia w tym zabieganym czasie oraz dostrzeżenia tego, co umyka nam w codzienności. Mam nadzieję, że dla każdego z nas to będzie wyjątkowy czas spędzony w duchu własnych wartości i tego, co dla nas najważniejsze.
sysia_GOG: Moi Drodzy,

W imieniu swoim, ale również GOGa ;) chciałabym Wam życzyć świąt mroźnych na zewnątrz, ale ciepłych w sercach. Spokoju ducha, zwolnienia w tym zabieganym czasie oraz dostrzeżenia tego, co umyka nam w codzienności. Mam nadzieję, że dla każdego z nas to będzie wyjątkowy czas spędzony w duchu własnych wartości i tego, co dla nas najważniejsze.
Serdeczne dziękuję :)
I na wzajem gorące życzenia pogodnych, radosnych i zdrowych Wesołych Świąt
i chwili odpoczynku, która da bezmiar nowych siła na kolejne zimy!
Jesteście piękni, trudno : D

Okazja jest oczywista, obchodzimy oficjalne urodziny Jezusa Chrystusa! I widzę, że przez Was przemawia : )
Tajemnica Wiary to już we własnym zakresie XD

Przynieśliśmy sobie prezenty żeby je teraz rozdać.

Zaczynamy losowanie, i wybaczcie ale dzisiaj w nocy spałem jakby istniała tylko wieczność, dlatego zaczynam teraz...

Sulibor -> (Gothic 3;)
Erbello 3 lub 6 -> Emperor: Rise of the Middle Kingdom;
KingCastiel 1 lub 6 -> Robin Hood: The Legend of Sherwood;
Garrett98 -> (Theme Hospital;)
Ciemnogrodzianin -> (Theme Hospital;)
Nowy 1-13 -> Röki;
KillingMoon 5 lub 8 -> Shelter2;
Sarafan -> (Ken Follett’s The Pillars of the Earth;)
Pawel-t 1 lub 4 lub 12 lub 13 -> Uplink : Haker Elite;
Zandi202 1-13 -> South of the Circle;
Lexor 4 lub 3 -> Zombie Night Terror;
Sysia_GOG -> (Overcooked: Gourmet Edition; )
Seb7.9 1-13 -> Theme Park;

trwa losowanie prezentów... : )
...z bliżej nieznanych mi powodòw prezentów było tyle ile uczestników więc przypisane są wszystkie.
Losowanie było szczere za pomocą https://wheelofnames.com/ a wolne prezenty wędrują do The GOGmmunity Monthly Giveaway

To teraz trwa dostarczanie prezentów....
... prezenty dostarczone! Dziękuję uprzejmie za Theme Park!(nie miałem) wierzę, że wszyscy zadowoleni i dziękuję za udział.
Za rok trzeba to powtórzyć! :D

Skoro Topolla się wpisał... to losujemy xD
Topolla -> Theme Hospital;
Theme Hospital! To było do przewidzenia. Jakoś wyjątkowo gry przypisane do sposobu widzenia naszego portalu przez uczestników ; )

Bądźcie zdrowi i do zobaczenia za rok ^
Post edited December 26, 2022 by user deleted
Wszystkiego najlepszego!
Dziękuję bardzo za Emperor: Rise of the Middle Kingdom :)

Zostawiam ciasteczko Mikołajowi :D
Attachments:
cookie.jpg (280 Kb)
Ślicznie dziekuję Mikołajowi za prezent. :)
Wielkie, wielkie dzięki dla Mikołaja! :)
Dzięki Mikołaju ☺️
Aby nie wypaść z konwencji wątku...

Drogi Mikołaju! (Deer Satan - tłum. DeepL)
Dziękuję za prezent, ale wpadł chyba do złego komina, bo grę od dawna mam, poza tym spóźniłem się z listem, więc nie będę miał żalu, jeśli pozostanie w Twojej dyspozycji na przyszłe zabawy forumowe, które wyraźnie sprawiają Ci frajdę.

ps
Dopiero teraz mogłem przeczytać wątek i okazuje się, że magia świąt sprawiła, że administracja przemówiła ludzkim głosem zamiast codziennym translatorowym. Myślałem, że ta umiejętność, nieużywana, całkowicie zaniknęła, a tu proszę jaka niespodzianka.
Dziękuję i terefere you too (bo przeczyta to we wtorek w pracy, czyli po świętach, to żeby zrozumiała), czyli wzajemnie ;)
Dziekuje bardzo Mikołaju :)
Ja Również dziękuje mikołaj za ciekawą przgodówke osadzoną w czasach wojny wywiadów gdy światem rządziły 2 kolosy jeden z biała gwiazdą a 2 z czerwoną i życzę mu wszystkiego najlepszego w nowym roku