It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Nadszedł czas, aby zakończyć ten rok z rozmachem – nadeszła wyprzedaż zimowa na GOG!

Ten okres świąteczny wkrótce stanie się Twoim ulubionym okresem w roku. Przygotowaliśmy ponad 4500 tytułów z obniżkami cen nawet do 90%, specjalne prezenty, wyselekcjonowane kolekcje, niesamowite oferty błyskawiczne, ekskluzywne pakiety, niesamowite konkursy, nowości, quizy i wiele więcej!

Aby to udowodnić już teraz, może zacznijmy od rozdania w formie prezentu gry Ghost of a Tale (dostępny dla następne 72 godziny).

Wyprzedaż trwa do 2 stycznia 2023, do godz. 15:00.
Jak zwykle największa i najlepsza wyprzedaż zimowa ruszyła.
Czekamy na te darmoszki premiery i niespodzianki. Yeah!!!!i
Zakupy Zima 2022 rozpoczęte!!!!
Post edited December 12, 2022 by artekok4
Dzięki za fajny gratis. Choć w realu nie lubię myszy (to szkodniki), to ta z trailera Ghost of a Tale przypomina mi Froda czy innego Pippina ;)
Następna gra, której bym raczej nigdy nie kupił, ale za darmo pewnie nawet zagram. Dzięki.
Kawał dobrego prezentu – dzięki, GOG!
To teraz dajcie jakieś fajne efektowne oferty i zniżki, żebyśmy też mogli zostawić Wam w kasie trochę pieniędzy ;)
I chcemy szukać pixeli jak rok temu i budować zniżki! :D Dzięki za mysz! Polecam koce grzewcze i kurtki na baterie. Hu hu ha! ❄
ciemnogrodzianin: Kawał dobrego prezentu – dzięki, GOG!
To teraz dajcie jakieś fajne efektowne oferty i zniżki, żebyśmy też mogli zostawić Wam w kasie trochę pieniędzy ;)
Popieram, i jakieś fajne premiery.
Cały czas czekam na Grimdawn w historycznej przecenie :⁠-⁠P
Ja czekam na większe zniżki na gry, do których prawa nabyło Activision, bo te ceny za 20-30 letnie gry to trochę przesada :/
Z jakiej to okazji Quake Enhanced ląduje za darmoszkę w kolekcji? :)
GOG.com: Nadszedł czas, aby zakończyć ten rok z rozmachem – nadeszła wyprzedaż zimowa na GOG!

Ten okres świąteczny wkrótce stanie się Twoim ulubionym okresem w roku. Przygotowaliśmy ponad 4500 tytułów z obniżkami cen nawet do 90%, specjalne prezenty, wyselekcjonowane kolekcje, niesamowite oferty błyskawiczne, ekskluzywne pakiety, niesamowite konkursy, nowości, quizy i wiele więcej!

Aby to udowodnić już teraz, może zacznijmy od rozdania w formie prezentu gry Ghost of a Tale (dostępny dla następne 72 godziny).

Wyprzedaż trwa do 2 stycznia 2023, do godz. 15:00.
Znów mnie ominęła rozdawana gra, a akurat tę miałem na liście życzeń.
Nie można by o rozpoczęciu okresu rozdawania gry informować mailem tych, którzy zapisali się na newsletter?
robbomoon: Znów mnie ominęła rozdawana gra, a akurat tę miałem na liście życzeń.
Nie można by o rozpoczęciu okresu rozdawania gry informować mailem tych, którzy zapisali się na newsletter?
Hej – kolego – no, weź, odblokuj czata, bo próbuję pomóc, ale nie jestem pewien, czy się uda z Tobą skontaktować, jak się załapiesz i ruszy procedura :)
https://www.gog.com/forum/general/the_gogmmunity_monthly_giveaway/post2023
robbomoon: Znów mnie ominęła rozdawana gra, a akurat tę miałem na liście życzeń.
ciemnogrodzianin: Hej – kolego – no, weź, odblokuj czata, bo próbuję pomóc, ale nie jestem pewien, czy się uda z Tobą skontaktować, jak się załapiesz i ruszy procedura :)
https://www.gog.com/forum/general/the_gogmmunity_monthly_giveaway/post2023
O, dziękuję bardzo, jeszcze tylko muszę się zorientować, co to jest ten czat i gdzie się go odblokowuje :)
Ale nawet gdyby mi się nie udało - doceniam gest i Twoje zestawienia gier w promocji, nieraz z nich korzystałem!

Pozdrawiam!