Hi, I live in Kharkiv in eastern Ukraine. A region that is widely regarded as Russian-speaking. But a lot of people who speak or understand Russian simply do not have any problems understanding Ukrainian.
In addition, they recognize that Ukrainian translators often work much more professionally. They are more attentive to the original sources and to convey the essence of movies, games and more.
The most striking example of this can serve as a translation of "The Simpsons," "Deadpool" and others. films that Ukrainian sound and more accurate than official Russian translation, as an example, you can specify a third Russian translation of The Witcher. After that I played last Polish version because it felt even closer to the ideas of authors of the game.
That is why I would very much like the new CP2077 to be Ukrainian. I am not sure if I will pre-order the game, or will be waiting for it to be discounted.
But if I know that it exists full Ukrainian translation, I will gladly Pre without waiting for more favorable conditions.
With respect to the developers and everyone present
Olexii Svid
__________________________________________________________________________________________
Привіт, я живу у Харкові на сході України. Регіон який дуже вважається російськомовним. Втім дуже багато людей які спілкуються чи просто розуміють російську не мають жодних проблем із розумінням Української.
На додачу, всі вони визнають, що робота Українських перекладачів часто набагато більш професіональна. Вони більш уважні до першоджерел та того аби передати сутність фільмів, ігор та іншого.
Найбільш яскравим прикладом для цього може слугувати переклад "Сімпсонів", "Дедпула" та ін. фільмів, які українською звучать і більш точно ніж у офіційних російських перекладах, як приклад можна вказати переклад російською третьої частини Відьмака. Через що в останнього я грав у польську версію, бо вона хоч відчувається ближчою до задумки авторів гри.
Саме тому я дуже хотів би аби у новій CP2077 була Українська. Наразі я не впевнений чи буду робити передзамовлення гри, чи буду чекати коли на неї буде знижка аби придбати.
Однак якщо я буду знати що у ній існуватиме повний Український переклад, я з радістю зроблю передзамовлення не очікуючи на більш вигідні умови.
З повагою до розробників та усіх присутніх
Свід Олексій