It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Podczas gdy chce stworzyć swoją postać wyświetlają mi się zniekształcone postacie nie moge stowrzyć postaci ponieważ nie mam więszkości funkcji i nie widać mojej postaci ps.nie da się zrobić screena z edytora bo gra sie wtedy wypłaszcza
TheRedSkyBoy100: Podczas gdy chce stworzyć swoją postać wyświetlają mi się zniekształcone postacie nie moge stowrzyć postaci ponieważ nie mam więszkości funkcji i nie widać mojej postaci ps.nie da się zrobić screena z edytora bo gra sie wtedy wypłaszcza
Próbowałeś instalować najnowsze sterowniki? Mi wygląda to właśnie na problem z nimi związany. Warto też sprawdzić, czy po rozpoczęciu gry nadal są problemy. Po prostu pomiń edytor postaci wybierając jakiś dowolny wygląd. Co do screena, to w jaki sposób go robisz? Poprzez F12 z uruchomionym Galaxy, czy też za pomocą klawisza PrintScreen? W innych grach, jak rozumiem, żadnych problemów nie ma?