Posted January 29, 2018
Grę mam za darmo z GOG. Czy ktoś jeszcze ma jakiś problem z ładowaniem się mapy ? U mnie to jakaś loteria jest.. Przeszedłem trochę grę.. I chciałem jeszcze raz rozegrać pierwszy wyścig "The Boulevard" na pierwszej mapie "Hollowood". Ładowanie po prostu stanęło i się zfrizowało. Audio dalej leciało.. Czuć jakby mapa się załadowała i gra jest już gotowa do gry, ale jest pauza i czerwone kwadraciki na czarnych pasku również się nie poruszają. Więc w takim wypadku spróbowałem jeszcze raz przejść pierwszy wyścig "Slummer time Blues" na drugiej mapie "Slums". Przeszedłem wyścig, a potem znowu włączyłem wyścig "The Boulevard". I tym razem się załadowało normalnie. Gdy przeszedłem dalej grę to jednak dalej mam ten sam problem, z tym, że teraz mapa "Hell", "Docks", "1920" nie chce się załadować i właśnie tam gdzie natknąłem się pierwszy raz na błąd mapa "Hollowood" znowu też nie chce się załadować. Za to "HiRise" mapa się uruchamia jak najbardziej. A aktualnie jestem przy "Military Zone". Próbowałem bardzo wielu rzeczy. Między innymi pomoc wujka google i te sprawy. Idę dalej grać w TDR2000, bo mam ochotę w nią dalej pograć i może znowu się jakimś cudem coś naprawi. Wyczekuje odpowiedzi.
EDIT: Właśnie przeszedłem "The Boulevard", w trybie Free Driving, a potem wczytałem swojego save i mogę normalnie grać we wszystkie wyścigi i misje, ale tylko z Hollywood. Próbowałem przejść pierwszy wyścig w trybie Free Driving "Slums" i okazuje się, że to nie jest analogiczne z pozostałymi problemami, bo nie mogę rozegrać mapy "Slums".
EDIT: Właśnie przeszedłem "The Boulevard", w trybie Free Driving, a potem wczytałem swojego save i mogę normalnie grać we wszystkie wyścigi i misje, ale tylko z Hollywood. Próbowałem przejść pierwszy wyścig w trybie Free Driving "Slums" i okazuje się, że to nie jest analogiczne z pozostałymi problemami, bo nie mogę rozegrać mapy "Slums".
Post edited January 29, 2018 by Vitos268