Sarafan: Bez przesady. Z wyjątkiem profili użytkowników i może forum nie widzę jakichś rażących niespójności, a przynajmniej nie są one większe niż u konkurencji. Co oczywiście nie oznacza, że jestem przeciwko jak największemu ujednoliceniu wszystkich aspektów funkcjonowania serwisu. :)
topolla: Święta, święta i po świętach.
Podziwiam bezinteresowny zapał oficera d/s propagandy.
Mam
upgrade, który zawiera
New West DLC (opis w angielskiej wersji, w polskiej niedopowiedziane), ale gog w ramach nierażących niespójności proponuje mi na głównej stronie kupienie tego DLC jako "Additional content for your games", co w normalnej sytuacji powinno być traktowane jako scam, próba oszustwa, ale sytuacja nie jest normalna, dzięki ludziom, którzy takie rzeczy bagatelizują, a czasem wręcz promują i usprawiedliwiają.
Rozdawane na tej wyprzedaży Worms Revolution Gold Edition, więc jest to "chwilowa wizytówka" GoGa. Nawet nie dopilnowali, żeby link "forum gry" prowadził do dedykowanego działu, jest to czynność ponad siły gogowego pracownika odkąd są zatrudniani z wiadomego klucza.
Bzdury wiszące latami o dodatkach do preordera czy jakiś czasowych promocjach i różne ich wersje zależnie od języka.
Brak jednolitego formatowania na stronach gier, czasem musisz szukać w tekście do jakiej gry to jest DLC, czasem wyróżnione pole tekstowe u góry opisu, a czasem po prawej masz wyróżnione pole z linkiem do podstawki.
Czasami masz porównanie co zawierają różne wersje/paczki gry, a czasem nie i masz studiować to samodzielnie, nie jest lekko być klientem goga, a nawet zdarza się, że w tekście opisu tego nie znajdziesz.
Różnice w wymaganiach gry po prawej i na dale strony. Brak changeloga, widocznej wersji gry dopóki jej nie kupisz.
Gra w promocji - na karcie gry nie znajdziesz co to za promocja, na jakich zasadach i do kiedy trwa.
Tak "na szybko", ale wszystko gra i buczy, problemów nie ma, jeśli je ignorujesz - prawda?
A co do ankiety, to aby zapewnić sobie jej odpowiedni wynik, wystarczy skierować ją do wyselekcjonowanej grupy użytkowników co też i nastąpiło. Jeśli chcesz odpowiedni wynik badań, zleć je odpowiednim "naukowczyniox" i będzie gitara.