It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Mam problem z prędkością podczas pobierania gry będzie jakas mozliwosc tego poprawienia?
Ten sam problem. Patch 1.1 (517MB) pobiera się godzinę przy łączu 300Mb/s, a potem drugie tyle trwa dodawanie aktualizacji.

I jak tu zostać przy GOG?
U mnie na łączu 400 Mbit/s też bywają problemy (spadki do ok. 50 Mbit/s), zwłaszcza popołudniami i w weekendy. Niestety pandemia też robi swoje. Ludzie siedzą w domach i grają. Trzeba brać pod uwagę, że dotyczy to niemal całego świata. Ale przyznaję, że niestety czuć, że konkurencja ma lepszą infrastrukturę sieciową. Ja nauczyłem się cierpliwości. Nic się nie stanie, jeśli poczeka się te parę minut dłużej. :) Muszę za to przyznać, że dzisiaj pobierałem Pillars of Eternity koło południa i przez dłuższe chwile gra pobierała się z pełną przepustowością mojego łącza. Ewidentnie zatem to problem z większym obciążeniem o określonych godzinach. CP2077 na premierę też pobierał się w pełnych 400 Mbit/s.

Wyobrażam sobie, że GOG ma serwery w przynajmniej kilku częściach świata. Przydałaby się możliwość wyboru regionu pobierania, tak jak ma to miejsce na Steamie. Może to by w jakimś stopniu rozładowało obciążenie.
Gdyby łącze było jedynym problemem i był to jedyny przypadek powolnej aktualizacji, to bym zapewne przemilczał, ale jak 500MB aktualizuje się 2h albo i dłużej, to już poważne nie jest.