It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Witam po zainstalowaniu gry cyberpunk 2077 wyłącza mi grę i wyskakuje taki komunikat po wciśnięciu Ok wywala mnie do startowego ekranu Windows zleciłem grze polecenie:
- uruchom jako administrator
- otwórz za pomocą systemu Windows 8
- mam spełnione wszystkie kryteria (( dysk 1Tb, 16Gb RAM, karta graficzna Razen 5 ))

I nie wiem dlaczego nie chce mi to działać włącza się do tego momentu jak już ładuje się gra..

POMOŻECIE???????
Attachments:
bez_nazwy.jpg (230 Kb)
alex23x: Witam po zainstalowaniu gry cyberpunk 2077 wyłącza mi grę i wyskakuje taki komunikat po wciśnięciu Ok wywala mnie do startowego ekranu Windows zleciłem grze polecenie:
- uruchom jako administrator
- otwórz za pomocą systemu Windows 8
- mam spełnione wszystkie kryteria (( dysk 1Tb, 16Gb RAM, karta graficzna Razen 5 ))

I nie wiem dlaczego nie chce mi to działać włącza się do tego momentu jak już ładuje się gra..

POMOŻECIE???????
Przydałoby się nieco więcej informacji o Twoim sprzęcie. Rozumiem, że Twój procesor to Ryzen 5 3600? Nie podałeś, jaką masz kartę graficzną, a to informacja kluczowa. Proponuję też zrobić tak, jak sugeruje komunikat, czyli zweryfikować spójność plików za pośrednictwem Galaxy. Kliknij prawym przyciskiem myszy na zainstalowanej grze w Galaxy, wybierz "Zarządzaj instalacją", a następnie "Sprawdź/napraw".