It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Avalon umiera. Król Artur odszedł dawno temu, a Rycerze Okrągłego Stołu są w rozsypce. Tainted Grail: The Fall of Avalon już wkrótce na GOG.COM.

Rozwikłaj tajemnice Menhirów Strażników i ocal swoje rodzinne miasto w tej narracyjnej grze RPG z otwartym światem - odważnej adaptacji klasycznych legend arturiańskich.

Dostępna już w produkcji, gra Tainted Grail została również przemianowana na Tainted Grail: Conquest. Jeśli kupiłeś ją przed 11 lutego 2021 roku, darmowa kopia gry Tainted Grail: The Fall of Avalon zostanie automatycznie dodana do Twojej biblioteki.
Wizualnie – naprawdę niesamowita.
Przyznam szczerze, że jestem nieco zagubiony. Czy ktoś może wyjaśnić, jak ma się The Fall of Avalon do Conquesta? Tzn. czym jest jedno i czym jest drugie? Screeny w przypadku obu pozycji powtarzają się. The Fall of Avalon to dodatek do Conquesta czy zupełnie oddzielna produkcja?
Post edited February 08, 2021 by Sarafan
cenzura
Post edited March 06, 2022 by Leuu
Leuu:
Według researchu, który zrobiłem jest dokładnie, jak piszesz. :) A co do samej gry, to na razie czekam na większą przecenę, bo nie jestem pewny, czy przypadnie mi do gustu.
Leuu:
Sarafan: Według researchu, który zrobiłem jest dokładnie, jak piszesz. :) A co do samej gry, to na razie czekam na większą przecenę, bo nie jestem pewny, czy przypadnie mi do gustu.
Jeśli przecena przypadnie do gustu, grze można nieco wybaczyć ;)
Zastanawiam się co "poeta miał na myśli" pisząc w recenzji Tainted Grail: Conquest "If you liked Slay the Spire and/or Darkest Dungeon this IS for you", bo uważam DD za jedną z najlepszych gier w jakie grałem.
cenzura
... i frytki do tego. ;)
cenzura
Lexor: ... i frytki do tego. ;)
Post dnia :D