It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

comendante77: Mam do zbycia: A Plague Tale: Innocence, Monster Train, Pumpkin Jack, Bioshock.
Czy Monster Train jest jeszcze do wzięcia? Byłbym chętny :)

Bardzo dziękuję!!! za Monster Train
Post edited November 02, 2024 by KillingMoon
Zostaly mi kody do:
Hard West 2
Blade of Darkness
A Plague Tale: Innocence
Mafia: Definitive Edition
Dishonored: Definitive Edition
mihuk: (....)
too.... nie mam żadnej z tych gier, polecisz coś ? : )

ii... czytają nasz temat
https://www.gogdb.org/product/1334175300
https://www.aboutamazon.pl/kim-jestesmy
rozumiem, obsesja.... : )
Post edited November 25, 2024 by solseb
solseb: too.... nie mam żadnej z tych gier, polecisz coś ? : )
Z tej listy to zdecydowanie Mafia. Porownujac do oryginalu to niektore rzeczy robi lepiej a inne gorzej ale i tak warto. Jesli lubisz skradanki to Dishonored. Jak sie okazalo ja az tak bardzo nie lubie. Bardzo podobala mi sie pierwsza czesc Hard West i mam nadzieje, ze druga tez bedzie dobra ale jeszcze nie gralem.
mihuk: (....)
zdecydodowanie Mafię proszę zatem.... i dzięksy grejtsze za rekomendacje oraz dzielenie się opłatkiem
Kolejne kody wleciały :)
Odebrane:)Akurat tych gierek nie miałem.Ciekawe co wpadnie w grudniu:)
Dwie gry na gogu wpadły, do tego mają polską wersję językową.
Czy wy też macie problem z realizacją kodów z amazon prime? Część kodów mi wykorzystało i dodało gry do konta GOG ale już trzecia z rzędu gra i mam błąd jak w załączniku.

--edit--
Hmm... dziwne, teraz wszedłem w bibliotekę i jednak dodało te gry...
Attachments:
Post edited December 02, 2024 by lefty
lefty: Czy wy też macie problem z realizacją kodów z amazon prime? Część kodów mi wykorzystało i dodało gry do konta GOG ale już trzecia z rzędu gra i mam błąd jak w załączniku.

--edit--
Hmm... dziwne, teraz wszedłem w bibliotekę i jednak dodało te gry...
Tak, wszyscy mieli ten problem :)
Są problemy z kodami na Prime Gaming, mi nie dodało do biblioteki Baldur"s Gate i BG2 z , obie edycje rozszerzone,
Ech, nowe gry wjechały na prime gaming a ja nadal niektórych nie mogę dodać, jedne wchodzą, inne nie.
Jak gra nie pojawia się się wam na koncie po wpisaniu kodu to wpiszcie go raz jaz jeszcze. Mi po jednym dniu oczekiwania pojawiło się The Worlds w wersji gog.
To nic nie da, przy próbie ponownego wpisania kodu i jego potwierdzenia, jest komunikat że został już wykorzystany
Mają bugi ale gry się pojawią, także na luzie.

Cieszy michę tyle tytułów na GOGa :)