It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

pawel-t: Prey (kod na GOGa) do odebrania na Amazon Prime Gaming.

Jak cebula czekałem i w końcu zagram. Pięknie :)
Warto odnotować, że w porównaniu do większości poprzednich gier Bethesdy z Prime Gaming, Prey jest po odbiorze prawidłowo oznaczony w sklepie jako "Posiadane". :) Szkoda, że tak nie było w poprzednich przypadkach. Raz mało nie kupiłem niepotrzebnie Obliviona, którego wcześniej odebrałem. ;)
Dziękuję Panie Bezosie!
Prorok czy jak :D

Ukłonik w stronę GOGa za kolejna ko-operację :)
Ponieważ doszły mnie słuchy iż obecny kod od Amazon Prime, który daje farbki w grze Guild Wars 2 może być wielokrotnie aktywowany na jednym koncie to miałbym prośbę do osób, które posiadają Prime i nie potrzebują tego kodu dla siebie, o przesłanie mi go. Szkoda by było gdyby się "zmarnował". ;)

https://gaming.amazon.com/loot/guildwars2

Z góry dziekuję! :)
Nie subskrybuję, ale zdaje się, że dorzucili znienacka Quake 4.
No. Dziékujé. Wracam xD
ciemnogrodzianin: Nie subskrybuję, ale zdaje się, że dorzucili znienacka Quake 4.
Tak ale chyba nie jest to niespodzianka, bo zapowiadali już 2 tyg temu, że Quake 4 na GOGa.

Do tego dwójka dostanie darmowy upgrade :⁠-⁠)
pawel-t: Do tego dwójka dostanie darmowy upgrade :⁠-⁠)
Dwójka już dostała darmowy upgrade. :) Teraz są dwie oddzielne pozycje w bibliotece - dla starej i nowej wersji Quake'a 2. No i jeszcze Quake 2 RTX oczywiście.
Post edited August 13, 2023 by Sarafan
ciemnogrodzianin: Nie subskrybuję, ale zdaje się, że dorzucili znienacka Quake 4.
Dzięki za info. Zapisanie się do Amazona to była dobra decyzja. Cena 49 zł za rok. Do tej pory odebrałem około 6 ciekawych gier na GOGa, przy czym 2 ciekawe mnie ominęły, bo już miałem je w bibliotece. Zapisałem się w listopadzie/grudniu 2022, więc może jeszcze coś dostanę :) Do tego serial Pierścienie Władzy uważam za dość udany. Nie jest to wielkie kino, ale przyjemnie mi się oglądało. Gdyby nie multikulti, to myślę, że widzowie by go tak nie gnębili. Nie przypadła mi do gustu Galadriela, za to spodobały się role Elronda oraz księcia Durina. Pierścienie Władzy oceniam lepiej niż pierwszy sezon Wiedźmina (pozostałe sobie darowałem). Jeśli oferta Amazona się nie zmieni – cena usługi, gry na GOGa i 2. sezon Pierścieni Władzy – to będę kontynuował. Zwyczajnie się opłaca.
Warto zaznaczyć, że w cenie 49 zł jest dostęp do serwisu Amazon Prime Wideo, a trochę ciekawych seriali i filmów jest tam do pooglądania.
Coś dla nas Gogusiów ;)
https://www.gog.com/en/game/ozymandias_bronze_age_empire_sim
Post edited August 31, 2023 by erbello
Za krótkie jest życie aby grać w gry turowe xD
Seb3.7: Za krótkie jest życie aby grać w gry turowe xD
Haha :)

To co Ty Seb tylko w Boomer Shootery grywasz? ;)
pawel-t: Haha :)

W Bonner Shoppers 😄 kupuje się gry i się nie gra
Post edited September 09, 2023 by Seb3.7
pawel-t: Haha :)

Seb3.7: W Bonner Shoppers
;)
Post edited September 09, 2023 by pawel-t