It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Dziś mamy niespodziankę dla wszystkich posiadaczy podstawowej gry Stellaris. Oto 3 pakiety dodatków w przecenie, które odkryją przed wami nowe możliwości:

Stellaris Species Pack (-65%)
Stellaris Stories Pack (-75%)
Stellaris Expansions Pack (-75%)

Rabat na 3 powyższe pakiety jest dostępny dla wszystkich posiadaczy Stellaris do 5 marca 2022, do godz. 17:00.
Od kiedy będzie dostępny?
Na razie nie widać anonsowanych zniżek przy cenach "paczek". [01.02.2022 godz. 17:28]

Jest zniżka! [01.02.2022 godz. 17:32]
Post edited February 01, 2022 by KillingMoon
KillingMoon:
Z tego co wiedzę, to zniżka widoczna dal tych co mają Stellaris w bibliotece.

Podstawowa wersja Stellaris jest do odebrania w Amazone Prime :)
Post edited February 01, 2022 by nowy
KillingMoon:
nowy: Z tego co wiedzę, to zniżka widoczna dal tych co mają Stellaris w bibliotece.

Podstawowa wersja Stellaris jest do odebrania w Amazone Prime :)
Tak jest w opisie. Mam już podstawkę Stellaris, więc widzę te zniżki przy "paczkach".
Dla innych jednak to może być cenna wiadomość,
że Podstawowa wersja Stellaris jest do odebrania w Amazone Prime.
Dzięki za nią :)
nowy: Podstawowa wersja Stellaris jest do odebrania w Amazone Prime :)
To sugeruje że jest ona tam za darmo, a faktycznie jest do odebrania tylko wtedy jeśli kupiło się tam abonament.
Lexor: To sugeruje że jest ona tam za darmo, a faktycznie jest do odebrania tylko wtedy jeśli kupiło się tam abonament.
Albo jeśli ma się darmowy miesiąc próbny... :)
Sarafan: Albo jeśli ma się darmowy miesiąc próbny... :)
Taki miesiąc można wykorzystać tylko raz.
No mogłem to na wszelki wypadek dodać, bo faktycznie nie każdy może orientować się w różnych usługach.
A nie idzie założyć kolejnego konta na jakiś świeży adres mailowy? Czy wykrywa, że ta karta kredytowa kiedyś już była użyta do tej usługi?
Post edited February 02, 2022 by nowy
Uwaga!

Z katalogu znika gra Symphony

Informujemy, że na prośbę wydawcy, gra Symphony zostanie usunięta z naszego katalogu w czwartek, 3 lutego, o godzinie 15:00.
Dlaczego powtarzasz to co zostało napisane przez GOGa w osobnym wątku?
Lexor: Dlaczego powtarzasz to co zostało napisane przez GOGa w osobnym wątku?
Myślałem, że była uwaga, żeby akty zgonu wrzucać do aktualnie pierwszego wątku, bo może się zdarzyć, że zostaną niezauważone, a czasami byłoby żal, że tak się stało...

Przepraszam za bałagan :) Nie było moją intencją re-spamowanie, ani aut0-translatorowanie.
A ja się dowiedziałem tylko dzięki temu postowi, więc uważam, że przy usuwaniu tytułów nigdy takich za wiele.
Ale jak to, nie widzisz innych tematów na forum?

Poza tym, nawet gdyby istniała wspomniana kwestia "aktualnie pierwszego wątku", to wątek GOGa był na tamten czas tym "aktualnie pierwszym", ponieważ wątki sortowane są na forum po dacie ostatniego postu, a nie według ich liczby.