It seems that you're using an outdated browser. Some things may not work as they should (or don't work at all).
We suggest you upgrade newer and better browser like: Chrome, Firefox, Internet Explorer or Opera

Gotrekus: Heh.Lepiej bym tego nie ujął:)
ciemnogrodzianin: Żyjemy w dziwnym świecie. Okazuje się, że moje wygłupy już mają swoich profesorów. Się natknąłem, co za zbieg okoliczności. Załącznik, akapit od "Fiński naukowiec Joona Rasanen..." ;)
Jak brzmi tytuł tej książki ciemnogrodzianinie? Przyznam że prześmiewczy styl bardziej mi pasuje do felietonu i – przynajmniej w moim mniemaniu – może spłycać problem, ale ten fragment mnie zaciekawił.
Sulibor: ...
Manifest antykomunistyczny, Łukasz Winiarski.
Zdaje się, że kolega zdobył popularność na FB jako Razprozak – prześmiewczym stylem właśnie :)
Sulibor: ...
ciemnogrodzianin: Manifest antykomunistyczny, Łukasz Winiarski.
Zdaje się, że kolega zdobył popularność na FB jako Razprozak – prześmiewczym stylem właśnie :)
Dzięki za informacje.
Jako, że nic konstruktywnego w tym temacie nie napisalem to chociaż zakreślę nadzieję na 100% offline installers pełna zawartość dla 100% gier, coraz więcej gier retro i nowych oraz program lojalnościowy nagradzający dodatkowym % upustu.
Seb7.9:
100% zgody.

Dodałbym jeszcze od siebie, żeby gog rzetelnie sprawdził jak działają ich gry na nowszych systemach, bo naprawdę można przeczytać dużo komentarzy, że dana gra nie działa prawidłowo albo w ogóle. Ja rzucę tylko kilka przykładów od siebie:
- Disciples II nie działa mi na W10, dopiero po zainstalowaniu fanowskiego patcha Disciples I & II (GL Wrapper & Patch) zaczyna działać tak jak powinna: https://www.gog.com/forum/disciples_series/disciples_i_ii_gl_wrapper_patch

- Jagged Alliance II startujemy nową grę i zamiast intro ukazuje się czarny ekran, do prawidłowego działania należy usunąć plik z intro z folderu w którym mamy zainstalowaną grę ( intro.slf): https://www.gog.com/forum/jagged_alliance_series/ja2_113_black_screen_on_startup

Commandos - Behind Enemy Lines gra nie działa, bo po zainstalowaniu plik exe ma nazwę comandos.exe, zamiast commandos.exe ( przez dwa m) ( screen w załączniku)

To tylko kilka przykładów, mam sporo kupionych gier z sentymentu, których nawet ani razu nie miałem zainstalowanych więc nie wiem jaka jest skala problemu. Postaram się sukcesywnie co jakiś czas ściągać paczkę gier i sprawdzać jak działają.

Niestety nie powinno tak być, że ja mam kombinować, szukać, czytać fora/poradniki, żeby gra mi zadziałała :/
Attachments:
commandos.jpg (113 Kb)
opóścili się w temacie. Wcześniej przy początkach działalności, gdy jeszcze figurowała pełna nazwa goodoldgames, oprócz braku DRM zawsze chwalili się że gry są specjalnie dostosowane i przetestowane na najnowszym systemie windows 10. Teraz wiele gier ma negatywne komentarze z racji tego że poprostu nie działają. Po co taki produkt na stronie, który poprostu nie działa? Dla posiadania +1 w bibliotece wydać pieniądze chyba nie o to chodzi.
Ja żadnej ankiety nie otrzymałem mimo, że ostatnio kupuję więcej gier na gogu niż na Steamie.
goliat17: Ja żadnej ankiety nie otrzymałem mimo, że ostatnio kupuję więcej gier na gogu niż na Steamie.
Czy jesteś aktywnym użytkownikiem Galaxy? Czy też może uruchamiasz gry bez sklepowego klienta?
Ja swoje zadnie wyrazilem również w mam nadzieję ze coś to da ogólem największy moim zdaniem błędem jest brak wsparcia dla modów (Przysadek Skyrim AE na Gog)
Do mnie dzisiaj trafiła ankieta. Nie wiem czy identyczna jak ta pierwsza.
goliat17: Ja żadnej ankiety nie otrzymałem mimo, że ostatnio kupuję więcej gier na gogu niż na Steamie.
Lexor: Czy jesteś aktywnym użytkownikiem Galaxy? Czy też może uruchamiasz gry bez sklepowego klienta?
Ja odpalam co jakiś aplikację, żeby zobaczyć, na jakie platformy gier mi przybyło. Poza tym, jak odpalam gry to przez galaxy.